Klankbeleving

Een klankbeleving, met onder andere kristallen klankschalen, is een unieke en persoonlijke ervaring, waarbij je je overgeeft aan klanken met verschillende frequenties. Alhoewel de ervaring uniek en persoonlijk is, zijn veel mensen na afloop ontspannen en ervaren ze een bepaalde kalmte en helderheid. Het is alsof je in een warm bad ligt, waarin je wordt ondergedompeld door klanken.

Met kristallen klankschalen en een “ocean drum” worden klanken gemaakt die invloed hebben op je lichaam en je emoties. Geniet van de rust en de subtiele klanken en laat je meenemen op reis. Je ervaart een ontspanning die de aandacht naar binnen richt. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot het geheugen verbetert. Lichaam en geest worden aangesproken om tot rust te komen. Een avond om even lekker te onthaasten. De klankbeleving is afgestemd op de deelnemers en is elke keer een nieuwe beleving. Na afloop nemen we tijd om de ervaringen te delen.


Al meer dan 10 jaar verzorgt Patricia Post van Sensa Healing klankbelevingen met kristallen klankschalen, ocean drum en Tibetaanse schalen op verschillende locaties in Nederland.


Klanken en tonen om het lichaam te balanseren en te helen…
worden al sinds de oudheid gebruikt. Naast de drum en de gong, zijn de tonen van de klankschalen de meest effectieve manier om vibraties over te brengen naar het lichaam. Door te werken met zowel de Tibetaanse, als de kristallen klankschalen, vibreert het lichaam op twee niveau’s: het fysieke en het energetische. Hierdoor is er sprake van een echte holistische healing.


“Het is net alsof je wordt meegenomen op een reis. Soms vlieg je de hoogte in en dan bevind je je weer in een woestijn of een tropisch regenwoud…”

“Naast de klankschalen werd er ook een ocean drum gebruikt. Bijzonder hoe dit elkaar versterkt en hoe de een de ander aanvult.”

“Dank je voor deze bijzondere ervaring.”

“Heerlijk… mag ik nog even blijven liggen… “


Over kristallen klankschalen
Kristallen klankschalen zijn gemaakt van bijna puur kwarts en via een bepaald procede vervaardigd. Ze worden heel zuiver afgestemd door musici met behulp van de modernste apparaten. Ze brengen een krachtige pure klanken voort vergezeld van harmonische boventoonreeksen en zijn bekend vanwege hun genezende eigenschappen. De cellen, het bloed, de botten zijn opgebouwd uit kristalvormen en onze wervelkolom is als een xylofoon. Kristal heeft een belangrijke eigenschap die ook in de computerindustrie wordt gebruikt: het kan nl. elektromagnetische straling opnemen en uitzenden, zelfs versterken. Kwartskristal heeft van nature een pure en lichte kwaliteit en wanneer de schalen tot klinken worden gebracht, wordt deze kwaliteit hoorbaar en voelbaar. Daarnaast werken de schalen als versterker van onze intenties. Zo kunnen de klanken helpen balans te herstellen en eventuele blokkades op te heffen op alle niveaus (fysiek, emotioneel, psychisch en etherisch). Ervaringen na een ‘klankbad’ verschillen individueel, maar veel mensen ervaren diepe rust, helderheid en fysiek welbevinden.

Data

Momenteel zijn er geen workshops gepland.

Aanmeldformulier

Workshopvoorwaarden

5 + 11 =