“Ik kom 1×2 maanden bij Patricia voor een massage met afwisseling voor coaching, voor mijn kinderen en mijzelf. Ik vind het heerlijk om even te ontspannen en tegelijkertijd alles los te laten. Ik heb verschillende massagevormen bij Patricia ondergaan. Ze masseert met respect, toewijding en volle aandacht voor lichaam en geest. Een aanrader!”

Carola

“Fijn en bijzonder dat je steeds het juiste eruit weet te lichten.”

Lonneke

“Dank je wel voor de 5 jaren die je wekelijks bij ons thuis kwam, waarbij je iedere keer je fantastische verzorging en aandacht gaf.”

T&T

“Ik kom al jaren bij Patricia om mij te laten masseren. Naast een goede en heerlijke massage (zo relaxed dat ik vaak in slaap val) heeft Patricia ook aandacht voor je lichamelijk en geestelijke gesteldheid zodat je als beter mens haar weer verlaat.”

Alexander

“Ik ben al meer dan zeven jaar bij Patricia . Dat zegt wel heel veel. Aan Patricia heb je niet alleen een goede masseur maar ook een goede therapeut. Ze weet je te doorgronden en weet datgene er uit te haal wat je het meest kan helpen. Want je helpen dat is wat ze graag doet.Confrontaties gaat ze niet uit de weg als ze vindt dat dit voor jou goed is. Maar ze laat het aan jezelf om de beslissing te nemen haar advies wel of niet te volgen.”

Dimitra

“Als je een heerlijke massage wilt dan moet je beslist bij Patricia Post een afspraak maken. Heerlijk ontspannen voel je je hierna…alsof je even in een andere wereld bent. Als je voor de eerste keer komt voor een massage stelt ze je gelijk op je gemak. Zodra je gaat liggen op de massagetafel ben je even al je zorgen vergeten. De massagetafel is fijn breed, het is net of je in een heerlijk bed ligt. Omringd door mooie stenen en een heerlijke aromatische geur kun je gaan genieten van de massage. Patricia is een warm en fijn persoon en dat merk je in de manier waarop ze masseert, met rust, aandacht en liefde. Als je je herboren wilt voelen, al na de eerste keer, ben je bij haar bij het juiste adres!”

Maroesja

“Patricia Post is een hele professionele en prettige masseuse/therapeute bij wie je je al snel op je gemak voelt: Sterk invoelend, dichtbij zonder opdringerig te zijn, stevig en zacht tegelijk, met advies voor wie dat wil en totale stilte voor de momenten die daarom vragen. Wie Patricia eenmaal ontdekt, wil nooit meer weg.”

Marjolijn

“Je bent een heerlijk positief en oprecht persoon met een duidelijke manier van uitleg. Ook al kom ik gestrest binnen, ik ga heerlijk ontspannen de deur weer uit. Een heerlijk uitje waar ik altijd naar uit kijk. En m’n man ook 🙂 ”

Daphne

“Sinds enkele jaren word ik één keer per maand gemasseerd door Patricia Post. Ik heb daar veel baat bij.Ik begon met een combinatie van healingstherapie en massage. De healingstherapie leek me nodig om het een en ander prijs te geven uit mijn leven als mantelzorger van een dementerende partner. Patricia ging me helpen om grip op het leven te houden. Met alleen massage was ik voorheen niet voldoende geholpen. Toen Patricia op de hoogte was van de privé situatie wist ze elke maand opnieuw de broodnodige ontspanning in lichaam en geest te bevorderen. Vooral de kalmerende en rustgevende werking op lichaam en geest heb ik sterk ervaren. Ik ging naar huis met nieuwe energie en hernieuwde moed. De heerlijke geur van de oliën ,die ze gebruikt. De sfeervolle ambiance waarin de massage plaats vindt, de muziek, die zachtjes op de achtergrond een rol speelt bij het tot rust komen en de aandacht aan het begin en aan het eind van de ontmoeting. De klankschalenreis, die ik een aantal keren samen met mijn partner heb bijgewoond, was een bijzondere ervaring.”

Lida Poulissen

“Al jarenlang laat ik mij masseren door Patricia. Patricia is een positief ingesteld mens en die uitstraling geeft al direct bij de eerste ontmoeting een prettig gevoel. De massages ervaar ik elke keer als erg aangenaam en ontspannend. Deze ervaring wordt nog extra versterkt door de bijpassende zachte achtergrondmuziek en de rustige sfeer die de aankleding van de massageruimte creëert. Daarnaast kan Patricia niet alleen heel goed aanvoelen waar de fysieke spanningen zitten, maar weet deze, voor zover dat van toepassing is, ook te herleiden tot psychische spanningen. Met enkele woorden kan zij aangeven waar de knoop zit en haar adviezen – overigens zonder opdringen gegeven – kunnen behulpzaam zijn bij het doen oplossen ervan.”

Kareen

“Gedurende meerdere jaren kom ik graag bij je op bezoek. De behandelingen doen mij altijd erg goed. Dank je voor je inzet.”

Ronald

“Ik had nog geen idee wat ik mij moest voorstellen; een kristallen klankschalen reis…  Ik had wel eens gehoord van Tibetaanse schalen maar schalen van kristal nog niet; het leek mij iets van deze nieuwe tijd. Zo nieuwsgierig dat ik ben, leek mij dit wel een spannende onderneming.

Na een warm ontvangst van Patricia kwamen we in een mooie rustige praktijkruimte met een prachtige collectie edelstenen. Niet van die kleintjes, nee… echt grote mooie stenen in allerlei vormen en kleuren. Met drie andere mede-reizigers zouden we de reis gaan maken….

Onder het genot van een kopje thee kregen we een korte inleiding over de reis met kristallen schalen. Daarna hebben we ons met een ‘klop’oefening ons lichaam ‘wakker’ gemaakt en zijn we op onze Yoga matje gaan liggen, eventueel met een extra dekentje erbij voor als we het onderweg koud mochten krijgen. Ik had het geluk op de massage tafel te mogen liggen waar ik erg blij mee was.

Ik kan alleen voor mij zelf spreken, ik was vrijwel snel in de ban van de klanken die de kristallen schalen teweeg brachten. Verschillende frequenties binnen mijn lichaam werden in beweging gebracht. I Me and mySelf was op reis! Nog steeds nieuwsgierig naar wat voor volgende klanken er zouden komen, hoe zou mijn lichaam reageren, mijn gedachten.. Ik voelde pulserende bewegingen, rond draaiende schijven, harde en zachte klanken, slagregens, golven van de zee, het was bijzonder. De klanken vond ik mooi helder en goed in elkaar overlopen, harmonieus. Een soort reis binnen je lichaam maar ook weer veel meer dan het lichaam zelf. Best lastig uit te leggen. Dit is iets wat je zelf zou moeten ervaren. Voelen.

Patricia heeft ongeveer na een drie kwartier een pauze, kopje thee of een glasje water en rustig bijkomen van de eerste sessie. Na een kwartiertje mochten we gelukkig nog een keertje. Zo ontspannen was de eerste sessie, zo spannend ging het bij de tweede sessie.

Ik voelde van alles in mijn lijf gebeuren. Mijn rug werd, rond mijn hart-gebied, heel erg heet, zodat ik iets wilde verliggen om het vol te houden en niet op mijn zij te gaan liggen. Ook kreeg ik een soort verkramping in mijn rechtervoet. Heel raar, alsof er twee lichamen op de klanken reageerde. De tijdsduur was precies lang genoeg, het klopte voor mij in elk geval. Er hing een fijne rustige sfeer en er was voldoende tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen aan Patricia.

Ik heb drie nachten vrij intensief gedroomd. Ik heb de volgende dag opvallend relaxed mijn aktiviteiten kunnen doen. Plezierig mag ik wel zeggen.

Een bijzondere ervaring! Dank medereizerigers en natuurlijk Patricia, ook complimenten voor je ‘stuur vrouw’ kunsten. De begeleiding was top! “

Michella

“Je bent een geweldige therapeute die zijn gelijke niet heeft. Mijn bedrijf was vastgelopen en dank zij jou kreeg ik het juiste inzicht, waardoor ik stappen kon nemen om mijn bedrijf weer gezond en vitaal te maken. Dank je wel. “

Richard