Wie is Patricia Post

Ieder mens is uniek en af en toe hebben we allemaal een keer hulp nodig van een professional om bepaalde zaken weer in perspectief te zien of ons lichaam weer in balans te brengen.

Ik ben iemand die door mijn opleiding, maar meer nog door mijn ervaring, kan aanvoelen wat een persoon nodig heeft.

Dit doe ik op een holistische manier, wat betekent dat ik het lichaam, de geest en de ziel als één geheel zie. Het is dus nooit alleen een fysiek probleem, of alleen een mentaal probleem waar mensen mee worstelen. Door op deze manier te luisteren naar iemand, ontstaat er een wisselwerking die mij in staat stelt het ‘echte’ probleem te ontdekken, waarna gezamenlijk gewerkt kan worden aan de oplossing ervan.

Hoe ik dit doe is specifiek en uniek per persoon. De ene keer is het in de vorm van een begeleidende meditatie en een andere keer door bijvoorbeeld een ontspanningsmassage. Ook maak ik gebruik van kristallen en mineralen of maak ik gebruik van klankschalen om de eigen energie weer in balans te brengen.

“Patricia Sauter is een hele professionele en prettige masseuse/therapeute bij wie je je al snel op je gemak voelt: Sterk invoelend, dichtbij zonder opdringerig te zijn, stevig en zacht tegelijk, met advies voor wie dat wil en totale stilte voor de momenten die daarom vragen. Wie Patricia eenmaal ontdekt, wil nooit meer weg.”

Marjolijn

Ik heb diverse massage opleidingen gevolgd zoals sportmassage, ontspannings massage, shirodhara massage, hotstone massage, marma massage en oorkaars therapie. Daarnaast heb ik diverse metafysische opleidingen gevolgd zoals Reiki, Transition Energy, Development Classes en enkele Sjamanistische opleidingen.

De grootste opleiding is echter de praktijk geweest. Door de vele één op één sessies met cliënten, van baby’s tot volwassenen, en de diverse workshops die ik gegeven heb, ben ik tot de conclusie gekomen dat geen mens hetzelfde is, en dus ook geen één behandeling hetzelfde kan zijn.