Neem de tijd voor ontspanning

Massages

een massage naar keuze

neem tijd voor jezelf in een druk bestaan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Ontspanningsmassage

Door een warme en rustige aanraking met natuurlijke oliën ontspant je lichaam. Eventuele stress en spanningen laat je achter. Even tijd voor jezelf om weer op te laden en waarin je vanuit ontspanning weer verbonden wordt met jezelf. Een weldaad voor lichaam en geest. Even tijd voor jezelf.

Holistische massage

Holistische massage is een vorm van individuele therapie waarbij met het lichaam gewerkt wordt. De massage is gericht op het herstel en evenwicht tussen lichaam en geest waarbij gewerkt wordt met de rustige en helende kracht van de aanraking.

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het soepel houden van de spieren. De spieren worden doelgericht los gemaakt en terug gebracht tot hun oorspronkelijke lengte. Verder helpt de massage bij het afvoeren van overtollig vocht en bij het verwerken van de afvalstoffen.

Shirodhara massage

De Shirodhara massage is een behandeling waarbij warme olie vanuit een hangende koperen pot, langzaam over het voorhoofd stroomt. Het heeft een hele diepe ontspannende en reinigde werking op lichaam en geest. De oorsprong van de ze massage komt uit  … Patricia hier iets meer info ….!

Zwangerschapsmassage

Elke baby of kind is goed zoals hij is en tegelijkertijd graag gezond, gelukkig, ontspannen, blij, heel en in verbinding met alles en iedereen om hem heen. Wanneer dit niet zo is, gaan we gezamenlijk op zoek naar de oorzaak hiervan.

Baby massage

Elke baby of kind is goed zoals hij is en tegelijkertijd graag gezond, gelukkig, ontspannen, blij, heel en in verbinding met alles en iedereen om hem heen. Wanneer dit niet zo is, gaan we gezamenlijk op zoek naar de oorzaak hiervan.

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage een wordt gegeven met warme olie waarbij de marma punten door middel van lange strijkingen en rotaties worden gemasseerd. De Ayurvedische massage is om geblokkeerde energie vrij te laten stromen, waardoor het lichaam op een natuurlijke manier in balans komt.

Voetreflex massage

Voetreflex massage gaat uit van het principe dat de reflexpunten op de voeten corresponderen met onze organen, klieren en overige structuren in ons lichaam. Door het behandelen van deze reflexpunten worden de blokkades afgebroken en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer aangesproken.

Hotstone massage

Bij Hotstone massage maakt men gebruik van voorverwarmde, door de natuur gepolijste, basalt stenen. Door de combinatie van warmte en beweging kan men dieper in het spierweefsel doordringen. De warmte van de stenen geeft een zeer aangenaam gevoel waardoor het lichaam op natuurlijke wijze ontspant.

Massage aan huis of op locatie

Heerlijk een  massage in uw eigen vertrouwde omgeving. Ook op kantoor, binnen je bedrijf of op iedere gewenste locatie waar je je prettig voelt, bieden wij diverse soorten massage. Gun jezelf een tijd van rust, tijdens je drukke baan of in je eigen omgeving. Patricia hier moet ook nog meer tekst bij of bij de andere er wat tekst af. ( zie links )

Bezoek patricia of boek een massage op locatie

ontstress op locatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut laboreLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

×