FAMILIE OPSTELLING

Bij een familie opstelling kijken we naar patronen en invloeden vanuit je jeugd en hoe deze van invloed zijn op je huidige leven. Eenvoudig, simpel en heel doeltreffend.

Duidelijkheid voor jezelf

Wat is een familieopstelling?

Ik kwam niet verder. Ik had het gevoel dat ik in cirkeltjes liep. Ik had niet genoeg zelfvertrouwen in wie ik ben of wist niet wat mij gelukkig maakte. Ik kon niet genieten van mijn vrije tijd en voelde geen vreugde meer vanbinnen. Ik had te veel verantwoordelijkheidsgevoel en had het gevoel dat ik mijn vleugels niet kon of mocht uitslaan.

Herkenbaar?

We maken allemaal deel uit van een groter geheel waar we onlosmakelijk mee verbonden zijn. Binnen dit grotere geheel bevinden zich onzichtbare lijnen. Deze lijnen verbinden ons met andere mensen waardoor relaties ontstaan in een gezin, een familie of op het werk.

Bij een familieopstelling worden deze onzichtbare lijnen zichtbaar en laten je zien hoe je in verhouding staat tot je familie, je gezin, je werk of je gezondheid. Bepaalde zaken kunnen niet echt helemaal duidelijk zijn, of er kan iets zijn waar je niet echt je vinger op kunt leggen. Met een familieopstelling kan dit zichtbaar en duidelijk voor je worden. Dit proces zet je in je eigen kracht, wat je een gevoel van vrijheid en rust zal geven.

Als een lijn verouderd is, of dat een stukje van deze lijn niet meer van toepassing is, kan deze zorgen voor vermoeidheid of ervoor zorgen dat je je doelen niet meer bereikt. Met een familieopstelling wordt het web zichtbaar, ontrafeld en ontstaat er duidelijkheid.

Na afloop van een familieopstelling zijn de kreten vaak: energie, kracht, vrijheid, opluchting, rust en ruimte.

MENSEN VERTELLEN

“Ik heb het als bijzonder verrassend ervaren hoe emotioneel ik werd en hoeveel inzicht ik kreeg door simpelweg een aantal blokjes neer te zetten.”

Rene

“In het begin zag ik er een beetje tegenop om te gaan kijken naar mijn familie, maar door je fijne en rustige uitleg en werkmethode kon ik mij openstellen. Wat zo fijn was,  was dat ik oude patronen die niet meer van toepassing waren en die ik nog vasthield, kon loslaten zonder enige moeite. Die oude patronen gaven mij onbewust een gevoel alsof mijn handen vastgebonden waren en dat ik ook niet meer kon bewegen. Nu zijn ze vrij en beweeg ik met vreugde en met meer kracht. Er is opgeruimd en ruimte gecreëerd. Er was ook iets wat voor mij belangrijk was, wat ik had weg geduwd. Ik heb dit opnieuw toegelaten en geniet er nu weer van, zo fijn! Dank je wel lieve Patricia.”

Pauline

“De tijd en aandacht die je me gaf heb ik als erg prettig en waardevol ervaren. Niet alleen was de ontvangst hartelijke en warm. Je nam ook alle tijd om met mij de diepte in te gaan. Dank je wel voor deze bijzondere ervaring. Het heeft me veel inzicht gegeven in waar ik aan kan werken met mezelf en met mijn familie. Een echte aanrader.”

Karin

“Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Bij een familie opstelling dacht ik altijd aan een rollenspel waarbij andere mensen mijn familie moesten uitbeelden. Patricia geeft een fijne individuele sessie, waardoor ik meer rust kreeg om mijzelf open te stellen en er ruimte was voor mijn eigen emoties.”

Sissy

Maak een afspraak 

Adres

Kom langs in Soest!

Praktijk SensaHealing
Wieksloterweg OZ 93
3766 LT Soest

×