PATRICIA POST

Ontdek de harmonie van energie en massage

PATRICIA POST

Ontdek de harmonie van energie en massage

Mijn naam is Patricia Post en ik heet je van harte welkom op mijn website SensaHealing.nl

Ik wil graag mijn persoonlijke reis met je delen, en hoe ik ben begonnen met Transition Energy (TE) in 1999 en dit heeft geleid tot mijn passie voor persoonlijke groei, zelfontwikkeling en diverse massagevormen.

In 1999 stond ik aan het begin van een ongelooflijke reis in de wereld van energie en transformatie. Het was in dat jaar dat ik voor het eerst in aanraking kwam met Transition Energy, een krachtig hulpmiddel voor transformatie en healing. Deze kennismaking bleek een keerpunt in mijn leven te zijn. Ik voelde een diepe roeping om me verder te verdiepen in TE en de positieve impact ervan met anderen te delen.

 

Gedreven door mijn passie en een sterk verlangen om anderen te helpen groeien en transformeren, ben ik een gekwalificeerde docent Transition Energy geworden. Dit gaf me de tools en kennis om anderen te begeleiden op hun eigen reis naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Mijn missie werd duidelijk: anderen empoweren om hun volledige potentieel te bereiken en een leven te leiden dat ze diep van binnen verlangen.

In mijn streven naar groei en expertise heb ik workshops en masterclasses gevolgd in Nederland, Engeland en Amerika.
Deze ervaringen hebben mijn begrip van energiewerk verdiept en hebben me waardevolle inzichten gegeven die ik graag met anderen deel.

Massages

Workshops

Ik heb niet alleen workshops en masterclasses bijgewoond, maar heb ik ook zelf workshops in Nederland gegeven. Het is een voorrecht om mijn kennis en ervaring te delen met degenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de kracht van energie en zelfontwikkeling. Mijn workshops zijn ontworpen om deelnemers te helpen hun eigen unieke pad naar persoonlijke groei te bewandelen.

Een bijzonder aspect van mijn werk zijn de unieke meditaties die ik heb ontwikkeld. Deze meditaties zijn ontworpen om je te begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van je innerlijke kracht, en ze hebben al veel mensen geholpen bij hun reis naar zelfontdekking en transformatie.

Naast mijn passie voor Transition Energy, heb ik ook diverse massageopleidingen gevolgd, waaronder erkende sportmassage (NGS), ontspanningsmassage, holistische massage, ayurvedische massage, lomi lomi, shiatsu, hotstone-massage, voetreflexologie, marma-massage en oorkaarstherapie. Deze variatie aan massagevormen stelt me in staat om mijn cliënten een brede en unieke ervaring te bieden, afgestemd op hun individuele behoeften.

uniek in mijn werk

Wat mij en mijn werk uniek maakt, is de combinatie van Transition Energy en massage. Door deze twee krachtige benaderingen te integreren, kan ik een holistische benadering bieden die zowel de fysieke als energetische aspecten van welzijn omvat. Dit is mijn unieke kwaliteit en waarde die ik aan mijn cliënten bied.

Mijn reis in de wereld van Transition Energy, persoonlijke groei en massage gaat nog steeds door, en ik ben dankbaar voor de gelegenheid om anderen te begeleiden op hun eigen reis. Ik nodig je uit om mijn website te verkennen en te ontdekken hoe SensaHealing.nl jou kan ondersteunen bij het bereiken van je persoonlijke doelen en het ontdekken van je eigen potentieel. Samen kunnen we werken aan een leven vol groei, empowerment en transformatie.

×