WORKSHOPS

Ik vind het leuk om mijn kennis te delen. De workshops zijn interactief, informatief en kunnen een grote verrijking van je leven zijn.

Leren Leven Lachen

Overzicht van verschillende workshops

Vrouwen power

Deze maandelijkse bijeenkomst is bedoeld om in een veilige en vertrouwde omgeving jezelf beter te leren kennen en om te leren van elkaars ervaringen. Iedere bijeenkomst zal een ander thema behandelen, waarbij we stapsgewijs weer controle krijgen over ons eigen leven, in plaats van dat deze geleid wordt door onze emoties.

In deze bijeenkomsten leer je je eigen specifieke kracht te ontdekken en hoe je deze kunt laten spreken. Ook leer je hoe je om kunt gaan met fysieke en/of emotionele mishandelingen.

€ 20,00

Dromen interpreteren

Deze workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in dromen en de betekenis ervan.

We zullen de meest voorkomende symbolen bespreken en door middel van voorbeelden uitleggen wat een droom kan betekenen.

€ 20,00

Chakra's & ademhaling

Deze workshop is geschikt voor iedereen die wil leren hoe je door middel van een goede ademhaling en gerichte aandacht, meer balans, rust en welbevinden kan ervaren.

In deze workshop leren we je niet alleen om goed te ademen, maar leer je ook de verschillende chakra’s kennen. Alleen al aandacht geven aan je chakra’s, het leren voelen ervan en leren wat er te voelen valt, is heilzaam en helend.

€ 20,00

Ontspannings massage

Geef je wel eens een massage, maar heb je het gevoel dat je er meer uit kunt halen. Wil je meer zekerheid over handelingen die je wel of niet mag of kan doen, dan is deze persoonlijke workshop iets voor jou. Iedereen is welkom en je hoeft geen eigen praktijk te hebben om deze workshop te kunnen volgen.

Lijkt het je leuk en gezellig om samen dieper in deze materie te duiken, dan zou ik het leuk vinden als je contact met mij opneemt, zodat we samen een afspraak kunnen maken.

€ 85,00

SHIRODHARA - 20 april

Bij een Ayurvedische behandelmethode stroomt een dun straaltje verwarmde “geurende “ olie langzaam over het voorhoofd. Dit geeft een zeer rustgevende gevoel, waarbij het effect een diepe ontspanning geeft, zowel mentaal als fysiek. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte in iemands hoofd en lichaam.

Wil jij deze mooie Shirodhara massage behandeling ook in je praktijk gaan toepassen en leren hoe je dit moet geven, meld je dan nu aan. Niet alleen leer je een behandeling te geven, je zult hem ook zelf ervaren. Deze cursus wordt aan maximaal 4 personen tegelijkertijd gegeven.

De eerstvolgende SHIRODHARA WORKSHOP wordt gegeven op woensdag 20 april om 14.00 uur. 

€ 115,00

Kristallen & mineralen

In deze workshop zal de werking van kristallen en mineralen besproken worden en wat deze voor jou kunnen betekenen. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en er is geen (spirituele) ervaring nodig.

€ 20,00

w

Betalingswijze Workshops

 Je kunt de workshops boeken via het contactformulier en via de whatsapp op deze website. Patricia neemt dan contact met je op voor datum en tijdstip. Tevens stuurt Patricia via de whats-app een ’tikkie’ zodat je de betaling eenvoudig kunt overmaken.

Natuurlijk kan dit ook per bank als je een workshop hebt geboekt:

Rekeningnummer NL 54 ABNA 0552 3385 40, t.n.v. P. Post, o.v.v. de geboekte workshop.

MENSEN VERTELLEN

“Ik had nog geen idee wat ik mij moest voorstellen; een kristallen klankschalen reis…  Ik had wel eens gehoord van Tibetaanse schalen maar schalen van kristal nog niet; het leek mij iets van deze nieuwe tijd. Zo nieuwsgierig dat ik ben, leek mij dit wel een spannende onderneming.

Na een warm ontvangst van Patricia kwamen we in een mooie rustige praktijkruimte met een prachtige collectie edelstenen. Niet van die kleintjes, nee… echt grote mooie stenen in allerlei vormen en kleuren. Met drie andere mede-reizigers zouden we de reis gaan maken….

Onder het genot van een kopje thee kregen we een korte inleiding over de reis met kristallen schalen. Daarna hebben we ons met een ‘klop’oefening ons lichaam ‘wakker’ gemaakt en zijn we op onze Yoga matje gaan liggen, eventueel met een extra dekentje erbij voor als we het onderweg koud mochten krijgen. Ik had het geluk op de massage tafel te mogen liggen waar ik erg blij mee was.

Ik kan alleen voor mij zelf spreken, ik was vrijwel snel in de ban van de klanken die de kristallen schalen teweeg brachten. Verschillende frequenties binnen mijn lichaam werden in beweging gebracht. I Me and mySelf was op reis! Nog steeds nieuwsgierig naar wat voor volgende klanken er zouden komen, hoe zou mijn lichaam reageren, mijn gedachten.. Ik voelde pulserende bewegingen, rond draaiende schijven, harde en zachte klanken, slagregens, golven van de zee, het was bijzonder. De klanken vond ik mooi helder en goed in elkaar overlopen, harmonieus. Een soort reis binnen je lichaam maar ook weer veel meer dan het lichaam zelf. Best lastig uit te leggen. Dit is iets wat je zelf zou moeten ervaren. Voelen.

Patricia heeft ongeveer na een drie kwartier een pauze, kopje thee of een glasje water en rustig bijkomen van de eerste sessie. Na een kwartiertje mochten we gelukkig nog een keertje. Zo ontspannen was de eerste sessie, zo spannend ging het bij de tweede sessie.

Ik voelde van alles in mijn lijf gebeuren. Mijn rug werd, rond mijn hart-gebied, heel erg heet, zodat ik iets wilde verliggen om het vol te houden en niet op mijn zij te gaan liggen. Ook kreeg ik een soort verkramping in mijn rechtervoet. Heel raar, alsof er twee lichamen op de klanken reageerde. De tijdsduur was precies lang genoeg, het klopte voor mij in elk geval. Er hing een fijne rustige sfeer en er was voldoende tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen aan Patricia.

Ik heb drie nachten vrij intensief gedroomd. Ik heb de volgende dag opvallend relaxed mijn activiteiten kunnen doen. Plezierig mag ik wel zeggen.

Een bijzondere ervaring! Dank medereizigers en natuurlijk Patricia, ook complimenten voor je ‘stuur vrouw’ kunsten. De begeleiding was top! “

Michella

Maak een afspraak 

Adres

Kom langs in Soest!

Praktijk SensaHealing
Van Lenneplaan 47
3768 XN Soest

×