WORKSHOPS

Ik vind het leuk om mijn kennis te delen. De workshops zijn interactief, informatief en kunnen een grote verrijking van je leven zijn.

Leren Leven Lachen

ACTUELE workshops

9 chakra's

In deze workshop zullen we dieper ingaan op de negen chakra’s.
Wat zijn chakra’s, wat is hun werking en hoe kun je ze gebruiken.

In deze workshop ontdek je tevens de kristallen tempel, ontmoet je je onbewuste leraar en ontvang je een uniek persoonlijk deursymbool.

Klik op de foto voor meer informatie.

MENSEN VERTELLEN

“Ik had nog geen idee wat ik mij moest voorstellen; een kristallen klankschalen reis…  Ik had wel eens gehoord van Tibetaanse schalen maar schalen van kristal nog niet; het leek mij iets van deze nieuwe tijd. Zo nieuwsgierig dat ik ben, leek mij dit wel een spannende onderneming.

Na een warm ontvangst van Patricia kwamen we in een mooie rustige praktijkruimte met een prachtige collectie edelstenen. Niet van die kleintjes, nee… echt grote mooie stenen in allerlei vormen en kleuren. Met drie andere mede-reizigers zouden we de reis gaan maken….

Onder het genot van een kopje thee kregen we een korte inleiding over de reis met kristallen schalen. Daarna hebben we ons met een ‘klop’oefening ons lichaam ‘wakker’ gemaakt en zijn we op onze Yoga matje gaan liggen, eventueel met een extra dekentje erbij voor als we het onderweg koud mochten krijgen. Ik had het geluk op de massage tafel te mogen liggen waar ik erg blij mee was.

Ik kan alleen voor mij zelf spreken, ik was vrijwel snel in de ban van de klanken die de kristallen schalen teweeg brachten. Verschillende frequenties binnen mijn lichaam werden in beweging gebracht. I Me and mySelf was op reis! Nog steeds nieuwsgierig naar wat voor volgende klanken er zouden komen, hoe zou mijn lichaam reageren, mijn gedachten.. Ik voelde pulserende bewegingen, rond draaiende schijven, harde en zachte klanken, slagregens, golven van de zee, het was bijzonder. De klanken vond ik mooi helder en goed in elkaar overlopen, harmonieus. Een soort reis binnen je lichaam maar ook weer veel meer dan het lichaam zelf. Best lastig uit te leggen. Dit is iets wat je zelf zou moeten ervaren. Voelen.

Patricia heeft ongeveer na een drie kwartier een pauze, kopje thee of een glasje water en rustig bijkomen van de eerste sessie. Na een kwartiertje mochten we gelukkig nog een keertje. Zo ontspannen was de eerste sessie, zo spannend ging het bij de tweede sessie.

Ik voelde van alles in mijn lijf gebeuren. Mijn rug werd, rond mijn hart-gebied, heel erg heet, zodat ik iets wilde verliggen om het vol te houden en niet op mijn zij te gaan liggen. Ook kreeg ik een soort verkramping in mijn rechtervoet. Heel raar, alsof er twee lichamen op de klanken reageerde. De tijdsduur was precies lang genoeg, het klopte voor mij in elk geval. Er hing een fijne rustige sfeer en er was voldoende tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen aan Patricia.

Ik heb drie nachten vrij intensief gedroomd. Ik heb de volgende dag opvallend relaxed mijn activiteiten kunnen doen. Plezierig mag ik wel zeggen.

Een bijzondere ervaring! Dank medereizigers en natuurlijk Patricia, ook complimenten voor je ‘stuur vrouw’ kunsten. De begeleiding was top! “

Michella

×