TESTIMONIALS

MENSEN VERTELLEN

“Als je een heerlijke massage wilt dan moet je beslist bij Patricia Post een afspraak maken. Heerlijk ontspannen voel je je hierna… alsof je even in een andere wereld bent. Als je voor de eerste keer komt voor een massage stelt ze je gelijk op je gemak. Zodra je gaat liggen op de massagetafel ben je even al je zorgen vergeten. De massagetafel is fijn breed, het is net of je in een heerlijk bed ligt. Omringd door mooie stenen en een heerlijke aromatische geur kun je gaan genieten van de massage. Patricia is een warm en fijn persoon en dat merk je in de manier waarop ze masseert, met rust, aandacht en liefde. Als je je herboren wilt voelen, al na de eerste keer, ben je bij haar bij het juiste adres!”

Maroesja

“Ik kom 1×2 maanden bij Patricia voor een massage met afwisseling voor coaching, voor mijn kinderen en mijzelf. Ik vind het heerlijk om even te ontspannen en tegelijkertijd alles los te laten. Ik heb verschillende massagevormen bij Patricia ondergaan. Ze masseert met respect, toewijding en volle aandacht voor lichaam en geest. Een aanrader!”

Carola

“Al jarenlang laat ik mij masseren door Patricia. Patricia is een positief ingesteld mens en die uitstraling geeft al direct bij de eerste ontmoeting een prettig gevoel. De massages ervaar ik elke keer als erg aangenaam en ontspannend. Deze ervaring wordt nog extra versterkt door de bijpassende zachte achtergrondmuziek en de rustige sfeer die de aankleding van de massageruimte creëert. Daarnaast kan Patricia niet alleen heel goed aanvoelen waar de fysieke spanningen zitten, maar weet deze, voor zover dat van toepassing is, ook te herleiden tot psychische spanningen. Met enkele woorden kan zij aangeven waar de knoop zit en haar adviezen – overigens zonder opdringen gegeven – kunnen behulpzaam zijn bij het doen oplossen ervan.”

Kareen

“Patricia Post is een hele professionele en prettige masseuse/therapeute bij wie je je al snel op je gemak voelt: Sterk invoelend, dichtbij zonder opdringerig te zijn, stevig en zacht tegelijk, met advies voor wie dat wil en totale stilte voor de momenten die daarom vragen. Wie Patricia eenmaal ontdekt, wil nooit meer weg.”

Marjolijn

“Sinds enkele jaren word ik één keer per maand gemasseerd door Patricia Post. Ik heb daar veel baat bij. Ik begon met een combinatie van healing therapie en massage. De healing therapie leek me nodig om het een en ander prijs te geven uit mijn leven als mantelzorger van een dementerende partner. Patricia ging me helpen om grip op het leven te houden. Met alleen massage was ik voorheen niet voldoende geholpen. Toen Patricia op de hoogte was van de privé situatie wist ze elke maand opnieuw de broodnodige ontspanning in lichaam en geest te bevorderen. Vooral de kalmerende en rustgevende werking op lichaam en geest heb ik sterk ervaren. Ik ging naar huis met nieuwe energie en hernieuwde moed. De heerlijke geur van de oliën ,die ze gebruikt. De sfeervolle ambiance waarin de massage plaats vindt, de muziek, die zachtjes op de achtergrond een rol speelt bij het tot rust komen en de aandacht aan het begin en aan het eind van de ontmoeting. De klankschalenreis, die ik een aantal keren samen met mijn partner heb bijgewoond, was een bijzondere ervaring.”

Lida

“Gedurende meerdere jaren kom ik graag bij je op bezoek. De behandelingen doen mij altijd erg goed. Dank je voor je inzet.”

Ronald

×