MASSAGES

Of je nu jong of oud bent, een man of een vrouw. Iedereen heeft af en toe tijd voor zichzelf nodig. Wat is er dan fijner om in een warme en veilige omgeving helemaal tot rust te komen. Ter bevordering van de gezondheid wordt een massage gegeven met natuurlijke of etherische massage olie. Deze heeft een extra kalmerende en rustgevende invloed. In overleg kunnen er verschillende massages gecombineerd worden. Het resultaat is een totaalbalans van lichaam en geest.

Kom helemaal tot jezelf

Overzicht van verschillende massage vormen

ONTSPANNINGS MASSAGE

Door een warme en rustige aanraking met natuurlijke oliën ontspant je lichaam. Eventuele stress en spanningen laat je achter. Even tijd voor jezelf om weer op te laden en waarin je vanuit ontspanning weer verbonden wordt met jezelf. Een weldaad voor je lichaam.

HOLISTISCHE MASSAGE

Holistische massage is een vorm van individuele therapie waarbij met het lichaam gewerkt wordt. De massage is gericht op het herstel en evenwicht tussen lichaam en geest waarbij gewerkt wordt met de rustige en helende kracht van de aanraking, Een heerlijke massage.

SPORT & BLESSURE MASSAGE

Een sportmassage is gericht op het soepel houden van de spieren. De spieren worden doelgericht los gemaakt en terug gebracht tot hun oorspronkelijke lengte. Verder helpt de massage bij het afvoeren van overtollig vocht en bij het verwerken van de afvalstoffen.

SHIRODHARA MASSAGE

De Shirodhara massage is een behandeling waarbij warme olie vanuit een hangende koperen pot, langzaam over het voorhoofd stroomt. Het heeft een hele diepe ontspannende en reinigde werking op lichaam en geest. De oorsprong van deze massage komt uit India.

ZWANGERSCHAPS MASSAGE

Het lichaam krijgt tijdens een zwangerschap veel te verduren. Het is dan ook extra belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te nemen. De zwangerschapsmassage is vooral gericht op die gebieden die veel te verduren hebben tijdens de zwangerschap.

MASSAGE VOOR DE BABY/KIND

Elke baby of kind is goed zoals hij is, gelukkig en ontspannen. Een baby is in verbinding met alles en iedereen om hem heen. Bij een babymassage laat ik je zien hoe je zelf je kind kunt masseren voor een optimale ontspanning. Ideaal voor baby’s die slecht slapen. 

AYURVEDISCHE MASSAGE

De Ayurvedische massage wordt gegeven met warme olie waarbij de marma punten
door middel van lange strijkingen en rotaties worden gemasseerd. De Ayurvedische massage is om geblokkeerde energie vrij te laten stromen, waardoor het lichaam in balans komt.

VOETREFLEX MASSAGE

Voetreflex massage gaat uit van het principe dat de reflexpunten op de voeten corresponderen met onze organen, klieren en overige structuren in ons lichaam. Door het behandelen van deze reflexpunten worden de blokkades afgebroken en het zelfgenezend vermogen …. !!

HOTSTONE MASSAGE

Bij een Hotstone massage maakt men gebruik van voorverwarmde, door de natuur gepolijste, basalt stenen. Door de combinatie van warmte en beweging kan men dieper in het spierweefsel doordringen. De warmte van de stenen geeft een zeer aangenaam gevoel.

MASSAGE AAN HUIS/OP LOCATIE

Heerlijk een  massage in uw eigen vertrouwde omgeving. Ook op kantoor, binnen je bedrijf of op iedere gewenste locatie waar je je prettig voelt, bieden wij diverse soorten massage. Gun jezelf een tijd van rust, tijdens je drukke baan met de rust in je eigen omgeving.

MENSEN VERTELLEN

“Als je een heerlijke massage wilt dan moet je beslist bij Patricia Post een afspraak maken. Heerlijk ontspannen voel je je hierna…alsof je even in een andere wereld bent. Als je voor de eerste keer komt voor een massage stelt ze je gelijk op je gemak. Zodra je gaat liggen op de massagetafel ben je even al je zorgen vergeten. De massagetafel is fijn breed, het is net of je in een heerlijk bed ligt. Omringd door mooie stenen en een heerlijke aromatische geur kun je gaan genieten van de massage. Patricia is een warm en fijn persoon en dat merk je in de manier waarop ze masseert, met rust, aandacht en liefde. Als je je herboren wilt voelen, al na de eerste keer, ben je bij haar bij het juiste adres!”

Maroesja

“Al jarenlang laat ik mij masseren door Patricia. Patricia is een positief ingesteld mens en die uitstraling geeft al direct bij de eerste ontmoeting een prettig gevoel. De massages ervaar ik elke keer als erg aangenaam en ontspannend. Deze ervaring wordt nog extra versterkt door de bijpassende zachte achtergrondmuziek en de rustige sfeer die de aankleding van de massageruimte creëert. Daarnaast kan Patricia niet alleen heel goed aanvoelen waar de fysieke spanningen zitten, maar weet deze, voor zover dat van toepassing is, ook te herleiden tot psychische spanningen. Met enkele woorden kan zij aangeven waar de knoop zit en haar adviezen – overigens zonder opdringen gegeven – kunnen behulpzaam zijn bij het doen oplossen ervan.”

Kareen

“Patricia Post is een hele professionele en prettige masseuse/therapeute bij wie je je al snel op je gemak voelt: Sterk invoelend, dichtbij zonder opdringerig te zijn, stevig en zacht tegelijk, met advies voor wie dat wil en totale stilte voor de momenten die daarom vragen. Wie Patricia eenmaal ontdekt, wil nooit meer weg.”

Marjolijn

Maak een afspraak 

Adres

Kom langs in Soest!

Praktijk SensaHealing
Wieksloterweg OZ 93
3766 LT Soest

×